6.11.2023

Hügieeniliselt puhas ja ohutu keskkond tervishoius, laborites ja avalikes kohtades on meie jaoks alateadlikult enesestmõistetav.

Tagamaks seda,et kasutades KOPOS-e valgeid karbikuid ja seadmekarbikuid  nendes piirkondades, oleme neid testinud mikroorganismide mõju suhtes plastikule. Seda testiti Rahvatervise Instituudis vastavalt standardile  EN ISO 846:2019 ja tulemuseks oli, et KOPOS-e toodetud valged karbikud ja sedmekarbikud ei ole alljärgnevate bakterite kasvulava: ESCHERICHIA COLI (kõhulahtisushaigused), STAPHYLOCCUS AUREUS (kuldne stafülokokk). ), KLEBSIEL/A PNEUMONIAE (kopsupõletik ja muud infektsioonid), PSEUDOMONAS AERUGINOSA (kuseteede põletik, keskkõrvapõletik), ENTEROCOCCUS FAECALIS (kuseteede infektsioon, kõhuõõne), BACILLUS SUBTILIS (heinapalaviku batsill), LEICAGIsalmonella ENTER. PNEUMOPHILA (legionella), CANDIDA ALBICANS (pärmseente infektsioon).

KOPOS-es me hoolitseme kvaliteedi eest väga ja püüame seda pidevalt täiustada, et saaksite meie toodetele lisaks veel sama hinna eest lisandväärtust.