23.4.2018

Kuulates oma kliente ja nende käest saadud tagasiside käigus arendame tooteid ja läheme edasi. Seepärast laiendasime soojusisolatsioonisüsteemidesse paigaldatavate seadmete valikut uute toodetega. Need on MDZ 300_KB, MDZ XL 300_KB, KEZ 300_KB pikendatud paigaldustoruga ning pika sise- ja välisisolatsiooniga, mis sobivad elektriseadmete paigaldamiseks soojustusega fassaadidesse. Uusi tooteid saab nüüd paigaldada ohutult kuni sügavusega 300 mm.

Klient võib olla rahul ka lisaseadmetega. KEZ 300_KB tooted on varustatud ankrute, sisemise isolatsiooniga, seinakinnituskruvidega, kruvid kanduri paigaldamiseks kandurile ja kruvid instrumentide paigaldamiseks. Kui mõnel fassaadil on krobeline pind, on soovitatav seadme ja fassaadi vahele paigaldada silikoon. Kinnises pakendis olevaid paigaldusjuhised leiavad kõik paigaldajad. Selle toote ja pakendis olevate lisaseadmete jaoks tegime lahenduse, et luua 120 x 120 mm isoleerplaat MDZ 300_KB.

  

Uus MDZ XL toode pakub neli korda suuremat pinda kui olemasolev montaažiplaat. See 240 x 240 mm paigalduslaud on nüüd 300 mm sügav ja me nimetame seda MDZ XL_KB. Paigalduslaual on integreeritud karp, mis sobib klammerdamiseks ja mida saab kasutada ka standardharukarbi all lüliti või pistikupesa paigaldamiseks. Seda kasutatakse näiteks välistulede, liikumisandurite või 400 V pistikupesade paigaldamiseks. See ei sobi satelliitide ja muude suurte komponentide paigaldamiseks. Kõik soojusisolatsioonitooted on vastupidavad temperatuuridele vahemikus -25 °C kuni 60 °C.

Veel üks uudis turul, mida me käesoleval aastal tutvustasime on paigaldusplaat KOPOBOX PP 80/45/6_LB põrandakarpide laiendatud versioon. Toote eeliseks on võimalus paigaldada 12 moodulseadet toite- ja andmesiderakendustele. KOPOBOX 80 paigaldatakse 2 -e paigaldusplaadi abil. Seejärel kinnitatakse need kindlalt kruvidega ja eraldatakse paketis sisalduvate vaheseintega. Need aitavad elektrisüsteeme eraldada ja neid paigaldada, lisades seadmete eraldusruumi. Paigaldusplaat sobib ka QUADRO modulaarsete seadmete või sama disainiga seadmete paigaldamiseks (nt ABB, PEHA, Legrand, OBO Bettermann, Schneider Electric Altira).

  

Teine vajalik osa ja ka innovatsiooniline, mis abistaks paigaldajaid praktikas, on universaalne ühendusdetail KUL 68-45 / LD ja KPRL 68-70 / LD karpidele. Kataloogis oleme tähistanud selle SKLD 2_NB kaubamärgi all olevaid lisaseadmeid. Ühendus võimaldab kombineeritud raamistike seadmete hilisemat kokkupanekut ja harukarpide vahetut paigaldamist, kui paigaldamise ajal ei ole spetsiaalseid harukarpe või peame kombineerima erineva sügavusega harukarpe. See väike tükk on ka teistel eesmärkidel kasulik. Seda kasutati paigalduse gabariidina ja kaabli gabariidina.

Uued tooted on müügil alates aprillist.

Me arendame oma tooteid edasi. Sinu jaoks.